شرکت اپل اعلام کرد که در نسخههای 27.3 یا بالاتر سیستمعاملهای iOS، iPadOS، macOS و visionOS، فرآیند بررسی محتوای اشتراکگذاری شده از طریق لینکهای iCloud (iCloud link sharing) را برای شناسایی مطالب مخرب آغاز خواهد کرد.
هنگام اشتراکگذاری محتوا در iCloud، کاربران دو گزینه “Share a Link” (اشتراکگذاری لینک) یا “Send a Copy” (ارسال کپی) را در اختیار دارند. در حالت “Share a Link”، کاربر میتواند دسترسی را محدود به افراد دعوت شده کند یا گزینه “Anyone with the link” را انتخاب نماید تا هر کسی که لینک را داشته باشد به محتوا دسترسی یابد.
نکته بسیار مهم از نظر امنیتی و حریم خصوصی این است که در صورت انتخاب گزینه “Anyone with the link”، محتوا برای اپل نیز قابل مشاهده خواهد بود. حتی اگر کاربر قابلیت Advanced Data Protection را فعال کرده باشد، محتوایی که از طریق لینک به اشتراک گذاشته میشود، دارای رمزنگاری سرتاسری (End-to-End Encryption) نیست.
اپل اعلام کرده است که در صورت تلاش برای بارگذاری محتوای مخرب، این شرکت حق دارد در هر زمان نسبت به جابهجایی، رد، اصلاح یا حذف محتوا اقدام کند. علاوه بر این، اپل ممکن است حساب کاربری کاربر را مسدود یا غیرفعال کند، از استفاده مجدد از ایمیل یا شماره تلفن مرتبط برای ساخت حساب جدید جلوگیری نماید و در صورت لزوم، موضوع را به مراجع قانونی گزارش دهد.