حذف خودکار
Auto Delete
قابلیتی که دادهها یا تاریخچه فعالیتها را پس از گذشت مدت مشخص یا برآورده شدن شرایط تعیینشده، بدون دخالت دستی کاربر حذف میکند و برای مدیریت نگهداری دادهها و حریم خصوصی به کار میرود.
Auto Delete
قابلیتی که دادهها یا تاریخچه فعالیتها را پس از گذشت مدت مشخص یا برآورده شدن شرایط تعیینشده، بدون دخالت دستی کاربر حذف میکند و برای مدیریت نگهداری دادهها و حریم خصوصی به کار میرود.
خبرنامه
بدون اسپم — هر زمان بخواهید میتوانید لغو کنید.